ROWE

Compania ROWE MINERALÖLWERK GMBH a fost înființată în februarie 1995, în Flörsheim – Dalsheim, Rheinhessen, Germania. Sub conducerea de succes a singurului acționar și director general, inginerul (FH) Michael Zehe, compania s-a extins, mutându-se la Bubenheim (Palatinat) în primăvara anului 2000.

Produsele de înaltă calitate, termenele scurte de livrare și prețurile atractive fac din această companie – care este certificat conform DIN EN ISO 9001:2008, ISO/TS 16949:2009 și ISO 14001 – un partener recunoscut în ţara de origine, în străinătate şi pentru clienții importanți. Europa de Sud și de Est, Orientul Mijlociu, Asia și America de Sud sunt principalele piețe de export pentru produsele companiei .
Managementul calității este aplicat în toate domeniile de funcționare ale ROWE MINERALÖLWERK GMBH. Descrierile detaliate ale procedurilor de elaborare și funcționare garantează un standard ridicat al calității produselor. Sondajele recurente realizate în rândul clienţilor permit identificarea şi remedierea rapidă a punctele slabe.

În primăvara anului 2014, ROWE şi-a transferat sediul la Worms. 32 de rezervoare de amestecare și 6 linii de umplere cu tehnologie de ultimă oră fac din noua fabrica – care se întinde pe un complex de 82.000 m² (echivalentul a aproximativ 11 de terenuri de fotbal) – una dintre cele mai mari și mai moderne facilități petroliere din Europa.
Pe lângă uleiuri de motor și transmisie, antigel și produse de îngrijire a autovehiculelor, ROWE oferă un catalog cuprinzător de lubrifianți industriali special adaptaţi.